Макове с Летни Цветя

Price: 395 €

Code: 449

Author: Machel Yameliev

Canvas size: 60/24 см

Size with frame: 70/34 см

ГАЛЕРИЯ ЯМЕЛИЕВИ - ВЕЛИКО ТЪРНОВО

In stock
Delivery: 1 to 3 workdays
Safe shopping

  Description

  Летен букет. Щедра е земята на цветя презэ лятото и ярка на цветове. Маковете възпявани многократно от много творци възхитиха и нас и тук ви представяме едно наше усещане за тях. Много светлина и цветова насита носи този букет с макове и други летни цветя.

   

  • КАРТИНАТА Е НАЛИЧНА ВЪВ ВИДА,  В  КОЙТО Я ВИЖДАТЕ;  КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ КАРТИНАТА И ЩЕ СТАНЕТЕ СВИДЕТЕЛИ НА НЕОЧАКВАНИ ДЕТАЙЛИ;
  • ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО МЯСТО- ХОЛ;  ДНЕВНА;  СПАЛНЯ;  ДЕТСКА; ТРАПЕЗАРИЯ;
  • ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАСЛЕНИ БОИ; НАЙ-ФИНОТО  ИТАЛИАНСКО   ПЛАТНО;
  • ПЕРФЕКТНА РАМКА И ВЪЗМОЖНОСТ  ЗА АЛТЕРНАТИВНА  РАМКА ПО ПРЕДПОЧИТАНИЕ НА КЛИЕНТА;
  • СПОДЕЛЕТЕ ВПЕЧАТЛЕНИЯТА СИ НА ТЕЛЕФОН: 0888254559 ИЛИ НА  МЕЙЛ:   marchel@yameliev.com  ;

  Макове с Летни Цветя

  Преди много, много години, Венера загубила любимия си Адонис. Богинята плакала безутешно. Сълзите й се леели като река и нищо и никой не можел да ги спре. Където капнела сълза, там разцъфвал мак. От любовната мъка на Венера Земята се осеяла с макови полета. Цветята расли крехки и всяко от венчелистчетата им се отронвало лесно и падало бързо - също като сълзите на Венера.

  Това гласи легендата за появата на красивото цвете, обагрено в червено. Според ботаниците обаче родината на маковете е Централна Азия. Сънотворният мак например бил култивиран още по времето на Римската империя. Като култура за отглеждане се появява по българските земи в началото на 19 век. Преди това се е отглеждал на територията на Османската империя, където опиумът, извличан от семената му, е опсобено разпространено упойващо средство.

   

  Delivery

  For information or orders:

КАРТИНАТА СЕ НАМИРА В:

Copyright © 2021 Yameliev.com All rights reserved. Internet Marketing and Design by Weberest.