Две Лодки край Балчик

Две Лодки край Балчик

Price: 222 €

Code: 470

Author: Machel Yameliev

Canvas size: 30/30 см

Size with frame: 46/46см

ГАЛЕРИЯ ЯМЕЛИЕВИ- ВЕЛИКО ТЪРНОВО ;

In stock
Delivery: 1 to 3 workdays
Safe shopping

  Description

  Стари морски лодки са простряли тела на морския бряг в очакване на своя нов път- навътре в морето, далеч от спокойния бряг сред вълните.

   

  • КАРТИНАТА Е НАЛИЧНА ВЪВ ВИДА,  В  КОЙТО Я ВИЖДАТЕ;  КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ КАРТИНАТА И ЩЕ СТАНЕТЕ СВИДЕТЕЛИ НА НЕОЧАКВАНИ ДЕТАЙЛИ;
  • ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО МЯСТО- ХОЛ;  ДНЕВНА;  СПАЛНЯ;  ДЕТСКА; ТРАПЕЗАРИЯ;
  • ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАСЛЕНИ БОИ; НАЙ-ФИНОТО  ИТАЛИАНСКО   ПЛАТНО;
  • ПЕРФЕКТНА РАМКА И ВЪЗМОЖНОСТ  ЗА АЛТЕРНАТИВНА  РАМКА ПО ПРЕДПОЧИТАНИЕ НА КЛИЕНТА;

  Две Лодки край Балчик

  Не е известно кога за първи път човекът е направил лодка, за да лови риба, но по всяка вероятност това е станало след откриването на огъня (около 80 000 години преди Хр.) и използването на по-съвършени каменни сечива (около 40 000 г преди Хр.). Предполага се че първите плавателни средства са били дървени трупи грубо овързани с въжета или лиани. За придвижване се използвало дървено гребло или дълъг прът за отблъскване от дъното. Тези салове давали възможност за крайбрежно плаване, но били напълно безполезни за по-дълбоко навлизане в морската шир. Освен това те били твърде уязвими от капризите на лошото време.
  Първите истински мореходни плавателни съдове били еднодръвките. Това били лодки изготвени от едно цяло дърво. Технологията на производство била приблизително следната - с каменни сечива се обработвала външната повърхност и се оформяли носът и дъното докато вътрешността се издълбавала с помощта на огън (използването само на каменни сечива за тази операция е почти невъзможно и твърде трудоемко).

  Delivery

  For information or orders:

КАРТИНАТА СЕ НАМИРА В:

Copyright © 2021 Yameliev.com All rights reserved. Internet Marketing and Design by Weberest.