Поръчай на: 0888254559

Пейзаж от Каламитци

Код: 221

Пейзаж от Каламитци
Пейзаж от Каламитци Пейзаж от Каламитци
240 лв

Автор: Жаклина Ямелиева

Размер на платното: 39 / 22 см

Размер с рамка: 49/32см

Картината е в наличност
       

Истински пейзаж от едно от най-интересните и привлекателни места в Ситония - Гърция. Малка лодка в изящно природно обкръжение насред пролетната шир. Много силна и реална, на места контрастна гама  в наситено синьо, характерно за пейзажите от юга.

 

КАРТИНАТА Е НАЛИЧНА ВЪВ ВИДА, В КОЙТО Я ВИЖДАТЕ;

КЛИКНЕТЕ ВЪРХУ КАРТИНАТА И ЩЕ СТАНЕТЕ СВИДЕТЕЛИ НА НЕОЧАКВАНИ ДЕТАЙЛИ;

ПРЕПОРЪЧИТЕЛНО МЯТО- ХОЛ; ДНЕВНА; СПАЛНЯ; ДЕТСКА; ТРАПЕЗАРИЯ;

ВИСОКОКАЧЕСТВЕНИ МАСЛЕНИ БОИ;

НАЙ-ФИНОТО ИТАЛИАНСКО ПЛАТНО;

ПЕРФЕКТНА РАМКА;

ВЪЗМОЖНОСТ ЗА АЛТЕРНАТИВНА РАМКА ПО ПРЕДПОЧИТАНИЕ НА КЛИЕНТА;

Ситония (може някъде да го срещнете и като Сидония) е средният, втори ръкав на полуостров Халкидики. Наречен е на името на Ситонас, син на бога на морето Посейдон. От Солун до началото на ръкава разстоянието е около 100 км. По-малко населен е, предпочитан от туристи, които се наслаждават на природата и спокойствието. Пътната инфраструктура не е толкова добре развита, както на Касандра, няма и много места за забавления, но е чудесно място за бягство от цивилизацията.
Наричат този ръкав „симфония от зелено и синьо”, защото това са цветовете, които виждате постоянно около вас. Богатата растителност стига до сините води на брега. Плажовете са разделени на по-малки или по-големи заливи от скали и голяма част от тях са абсолютно пусти, защото пътят до там е черен и не се виждат от главния път. Водата, както и на другите ръкави, е кристално чиста, прозрачна и спокойна. Все пак дъното на доста от плажовете е каменисто и е добре да се пазите от морските таралежи. Водата е по-солена от Черно море и е много по-лесно да се задържиш на повърхността. Морето кипи от живот и ако си вземете водни очила, можете да видите преминаващи пасажи от рибки, малки октоподчета и рапани. Внимание! Рибките са настроени закачливо и обичат да побутват хора, които стоят във водата неподвижно (побутват е силно казано, просто не се стряскайте ако усетите гъделичкане). В някои заливи има и коралови рифове.

За информация или поръчки:

  • Обадете се на: 0888254559
  • Чат по Skype: yameliev.com
  • Изпратете email1 на: marchel@yameliev.com
  • Изпратете email2 на: marchel.yameliev@gmail.com

КАРТИНАТА СЕ НАМИРА В:

ГАЛЕРИЯ ЯМЕЛИЕВИ - ВЕЛИКО ТЪРНОВО

ВСИЧКИ | ПЕЙЗАЖ | НАТЮРМОРТ | КОМПОЗИЦИЯ | АБСТРАКТ | ЛОДКИ
Copyright © 2018 Yameliev.com Всички права запазени.